Hoppa till innehållet
Tonbridge School
Tonbridge School
Tonbridge School
Tonbridge School
  • TONBRIDGE SCHOOL

    Tonbridge School is een van de beste privéscholen in het Verenigd Koninkrijk en het was een eer om een uitzonderlijk solide stoel te mogen leveren voor hun nieuwe bibliotheek.

    The HÅG Conventio Wing stimuleert studenten om regelmatig in houding te variëren met regelmatige, onbewuste bewegingen. Zo zitten ze comfortabel en blijven ze langer alert.

    Flokk project - Tonbridge School

    FEITEN

    Locatie: Tonbridge, Kent | Verenigd Koninkrijk
    Products: HÅG Conventio Wing

    Flokk project - Tonbridge School

    Tonbridge School is een onafhankelijk internaat voor jongens in Tonbridge, Kent (Verenigd Koninkrijk). De school is een van de meest vooraanstaande jongens kostscholen in het land en staat internationaal hoog aangeschreven. De school streeft ernaar om een veilige en lichte omgeving te bieden waarbinnen de talenten van individuele studenten tot bloei kunnen komen.

    In de zomer van 2016 ontwierpen ze hun bibliotheek opnieuw. Tonbridge wilde een nieuwe, inspirerende ruimte creëren met flexibele en instelbare leerplekken. Ze wilden daarbij de diensten samenbrengen die hun studenten nodig hebben om optimaal te kunnen presteren.

    Om de bibliotheek een meer professionele meubelstijl mee te geven, werd gekozen voor de HÅG Conventio Wing als standaard stoel. De mogelijkheden van de stoel om te bewegen en goed in balans te blijven, waren de belangrijkste factoren in het keuzeproces. Net als het comfort van de stoel: zowel rechtop zittend als achteroverleunend. De grote flexibiliteit betekent dat de stoel praktisch én comfortabel is, voor zowel kort bibliotheekbezoek als lange studeersessies.

    “HÅG ondersteunde ons bij het maken van de juiste keuzes en was daarbij erg behulpzaam en professioneel.”

    – Daniel Collins, Hoofd Communicatie, Tonbridge School

    De school maakte gebruik van het brede scala aan keuzemogelijkheden en koos voor ‘rustige’ kleuren, voor de evenzo rustige, als ambitieuze ruimte. Ze gebruikten stof op de stoelen voor in de privé studieruimtes, die vaak voor een langere periode gebruikt zouden worden. Het feit dat de stoelen vanuit sommige hoeken lijken op een ´open boek´, was ook een aantrekkelijk en toepasselijk beeld voor een bibliotheekruimte.

 

Project case - Tunbridge School - Scandinavian Business Seating

Produkten har lagts till